ΣΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΝΤΕΟ
0 06 Ιου 2008
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
0 28 Δεκ 2008
40000 επισκεπτες το 2008
0 22 Δεκ 2008
Greece | 34,152 |
---|---|
United States | 2,787 |
Cyprus | 1,016 |
Germany | 849 |
Sweden | 275 |
Great Britain (UK) | 204 |
Romania | 137 |
Netherlands | 123 |
Italy | 120 |
Belgium | 117 |
France | 78 |
Poland | 74 |
Russian Federation | 70 |
Austria | 43 |
Luxembourg | 41 |
Norway | 41 |
Switzerland | 39 |
European Union | 35 |
Bulgaria | 35 |
Spain | 27 |
Australia | 26 |
Japan | 17 |
Saudi Arabia | 16 |
Estonia | 14 |
Canada | 13 |
Denmark | 12 |
Ukraine | 11 |
Israel | 10 |
Ireland | 9 |
Brazil | 8 |
Finland | 8 |
Czech Republic | 8 |
China | 7 |
United Arab Emirates | 6 |
Malaysia | 6 |
Portugal | 5 |
Czechoslovakia (former) | 5 |
Turkey | 5 |
Moldova | 5 |
Slovak Republic | 4 |
Hungary | 4 |
Argentina | 3 |
Albania | 3 |
Egypt | 3 |
Malta | 2 |
Singapore | 1 |
Peru | 1 |
Qatar | 1 |
India | 1 |
Philippines | 1 |
New Zealand (Aotearoa) | 1 |
Croatia (Hrvatska) | 1 |
Mexico | 1 |
Lithuania | 1 |
South Africa |
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΕ ΚΕΜΠΑΜΠ
0 20 Νοε 2008
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΕΜΠΑΜΠ
Makes 6-8 kebabs
" 500g/1lb 2oz free-range boneless chicken breasts
" 4 courgettes, sliced very thinly lengthways
" 6-8 skewers or sticks of fresh rosemary, lower leaves removed, tips kept on
for the marinade
" 1 handful of fresh coriander
" 1 handful of fresh mint
" 3 cloves of garlic
" 6 spring onions
" 1 red chilli
" zest and juice of 1 lemon
" sea salt and freshly ground black pepper
" olive oil
Cut the chicken into 2.5cm/1 inch cubes and place in a bowl. Blanch the courgette strips in salted boiling water for 30 seconds then drain and allow to cool. Blitz all the marinade ingredients (except the olive oil) in a food processor, then loosen to a paste with a little olive oil. Add the marinade to the chicken pieces and mix well. Allow to sit for up to an hour. Then weave the courgette strips in between the chicken pieces on the rosemary sticks or skewers. Grill for around 5 minutes, turning regularly, until cooked. Feel free to cut a piece open to check if they're done.
Fish kebabs
Makes 6-8 kebabs
" 500g/1lb 2oz monkfish tail (or cod or haddock), trimmed of all skin and bone and cut into 2.5cm/1 inch cubes
" 6-8 skewers or sticks of fresh rosemary, lower leaves removed, tips kept on
" 255g/9oz boiled new potatoes, halved
for the marinade
" 2 thumb-sized pieces of fresh ginger, thinly sliced
" juice and zest of 1 lemon
" 1 teaspoon turmeric
" 2 cloves of garlic
" 2 dried chillies, crumbled
" 1 handful of fresh mint
" 4 tablespoons natural yoghurt
Put all the marinade ingredients except the yoghurt into a food processor and blitz until smooth. Stir in the yoghurt. Using the skewers or rosemary sticks, skewer the fish alternately with the new potatoes. Drizzle with the marinade and grill for 2 minutes each side.
Lamb kebabs
Makes 6-8 kebabs
" 500g/1lb 2oz lamb, trimmed and cut into 2.5cm/1 inch cubes
" 6-8 skewers or sticks of fresh rosemary, lower leaves removed, tips kept on
" 2 red onions, peeled and quartered
" 2 red peppers, deseeded and cut into 2.5cm/1 inch pieces
for the marinade
" 1 tablespoon smoked paprika
" 2 cloves
" ½ teaspoon cumin seeds
" 2 teaspoons coriander seeds
" sea salt and freshly ground black pepper
" olive oil
First bash up all the spices in a pestle and mortar until fine, then mix with the oil to make a thick marinade paste. Put the lamb pieces into a bowl and cover with the marinade. Let them sit there for half an hour to an hour. Then, using the rosemary sticks or skewers, spike each piece of meat alternately with red onion and peppers. Grill for around 5 minutes, turning regularly, to give you nicely charred meat on the outside with juicy pink on the inside. Allow to rest for a few minutes - that is, if you can stop yourself eating them straight away!
ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΦΑΓΗΤΑ
1 07 Ιου 2008
Πρώτη ημερομηνίες που θέλει να εντυπωσιάσει ή γλυκά-sixteens σε αναζήτηση κάτι ιδιαίτερο απεργία χρυσό, κυριολεκτικά, σε Serendipity 3, η θρυλική πόλη της Νέας Υόρκης eatery όπου celebs συχνά spotted. Το εστιατόριο της ευμάρειας χρυσή sundae καλύπτεται σε 23 καράτια με βρώσιμα φύλλα χρυσού και είναι επίσης πλούσια σε γεύση χάρη στις Tahitian βανίλια παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης εγχύεται με φασόλια και σπάνια κομμάτια σοκολάτας Chuao από τη Βενεζουέλα.
Αντί των Hershey το σιρόπι και ένα maraschino cherry, αυτό sundae είναι drizzled με ένα από τα πιο ακριβά σοκολατάκια, από Amedei Porcelana και, στη συνέχεια, κοσμείται με φρούτων, του χρυσού που καλύπτονται αμύγδαλα, τρούφες σοκολάτα και κρασί κεράσια.
Η παραβολική κεραία διαθέτει επίσης μια γλυκιά dollop του Grande Passion χαβιάρι που εξυπηρετείται με τη μητέρα της μαργαριτάρια και ένα κουτάλι ζάχαρης gilded λουλούδι. Η όλη shebang προσβλέπει τόσο καλό όσο θα γεύσεις, σερβίρεται σε ένα κρύσταλλο Μπακαρά goblet (για να κρατήσει τα δικά σας) με 18 καράτια χρυσό κουτάλι (δεν περιλαμβάνεται).
Δεν υπάρχει pepperoni ή μανιτάρια (δεν μάλιστα της ποικιλίας truffle) σχετικά με τα πιο ακριβά πίτσα, αλλά αυτή η προσωπική 12-ιντσών είναι πίτας συμπληρώνεται με τέσσερις διαφορετικούς τύπους χαβιάρι, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου ρωσικό βασιλικό Sevruga, καθώς και αραιά φέτες ουρά αστακού, creme fraiche και σχοινόπρασο.
ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΡΟΔΙ
0 07 Ιου 2008
Υλικά
- 3 αβγά
- 1 φλυτζ. γάλα
- 1 κούτ. σούπ. ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 8 φέτες ψωμί του τοστ
- 1 πακέτο τυρί κρέμα
- 1 φλυτζ. μέλι θυμαρίσιο
- 1 ρόδι καθαρισμένο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, τη ζάχαρη, και το αλάτι.Βουτάμε μία - μία φέτα ψωμί στο μίγμα να βραχεί και από τις δύο πλευρές. Τηγανίζουμε τις φέτες στο ελαιόλαδο, να ροδίζουν και από τις πλευρές και τις τοποθετούμε σε πιατέλα. Αλείφουμε κάθε φέτα με μιση κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα , γαρνίρουμε με τα ρόδια και περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με κανελα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου