ΧΟΧΛΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τους χοχλιούς, βαζουμε στο πατο του τηγανιου αλατι σε ολη την επιφανια του και τους βάζουμε στο τηγανι με το στόμιο προς τα κάτωστη φωτια για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το λαδι,τηγανιζουμε για 2-3 λεπτα ριχνουμε το δενδρολιβανο(αρισμαρι) και τους σβήνουμε με το ξυδι. κι είναι έτοιμοι για σερβίρισμα. (προσεχουμε δεν ξυνουμε το τηγανι κατω εχει κανει κρουστα η οποια ωφειλετε στο αλατι και στα σαλια των χοχλοιων που για μενα αυτη ειναι μοριακη μαγειρικη το ζεστο αλατι με την επαφη με τα σαλια των χοχλιων δημιουργει μια κρουστα λευκη η οποια παραμενει στο πατο του τηγανιου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου