ΥΛΙΚΑ:
1 αστακός 800 - 1000γρ
2 ώριμες τομάτες
1 πιπεριά
λιγο μάραθος
3 κρεμμύδια μέτρια
2 σκελίδες σκορδο
λίγο ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κιλο σπετσλε
1 ποτηρι μπισκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο τέλος ρίχνουμε τα σπετσλε όπως στο γιουβέτσι και τ' αφήνουμε να βράσουν γύρω στο 3λεπτο. Τα γυρνάμε σε πιατέλα και γαρνιρουμε. Η αστακοσπελτσαδα μας είναι έτοιμη και σημαντική λεπτομέρεια είναι τα σπετσλε να σερβιριστούν φρεσκοβρασμένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου